image Casper og co måtte nøjes med 2-2 mod Hundested. Foto: Susanne Prahl
04. maj 2017 kl. 20:19
2-2 i hjemmekampen mod Hundested

Hornbæk havde tirsdag aften muligheden for at avancere til tredjepladsen, for inden opgøret mod Hundested var der to point imellem de to mandskaber.
Men Hundested forsvarede deres tredjeplads med succes via det uafgjorte resultat 2-2.

Hornbæk fik ellers en ønskestart med scoring efter godt otte minutter, da Mikkel Petersen fik sendt bolden i mål, tæt op af den ene stolpe.

Gæsterne fik chance for at udligne efter 25 minutter, da Viktor Drachmann angiveligt havde hånd på bolden, og Hundested fik tilkendt et straffespark. Målmand Daniel Ruberg gik til den rigtige side og reddede flot.

Fortjent udligning

Det brændte på flere gange foran Hornbæks mål, så det var ikke helt forkert, at Nis Prio fik udlignet kort efter pausen. Men Hornbæk formåede at svare hurtigt igen, for kun seks minutter senere fik Nicolai Stevns Nielsen sendt bolden i mål i to forsøg.

Mod slutningen var det tilsyneladende Hornbæk, der havde flest kræfter, og der var store chancer til blandt andet Nicolai Stevns, der sendte bolden over mål fra få meter samt Martin Junior der ramte overliggeren. På den baggrund var det lidt skuffende, at Hundested i stedet fik udlignet til 2-2, otte minutter før tid. Gæsterne var endda i undertal, da Nis Prio scorede sit andet mål.

Kampen sluttede med endnu et gult kort til Hundested i de sidste sekunder, men Hornbæk må formentlig erkende, at evnerne lige nu ikke rækker til meget mere end den nuværende fjerdeplads. Dagens bedste Hornbæk-spiller var målmand Daniel Ruberg, der endnu engang var sikkerheden selv.

Hornbæks næste opgave er udekampen mod AB, og det opgør spilles på lørdag kl. 15.30.

Hornbæk-Hundested 2-2 (1-0)
1-0 Mikkel Petersen (9)
1-1 Nis Prio (53)
2-1 Nicolai Stevns (59)
2-2 Nis Prio (82)