Comeback, jubilæum og 5-0 sejr

image Så var der igen noget at juble over på sidelinien i Hornbæk
Carsten Nielsen
02. juni 2016 kl. 21:58
Comeback til 40-årige Michael Pedersen der spillede sin førsteholdskamp nummer 100, da AC Hillerød blev besejret med 5-0
Efter en periode med mindre gode resultater skulle Hornbæk tilbage på sporet lørdag eftermiddag!
Til den opgave havde Hornbæks træner Richard Lilja været nødt til lidt ændringer grundet afbud hvilket betød comeback til 40-årige Michael Pedersen, som hermed rundede kamp nummer 100 på førsteholdet. Han blev fortjent begavet inden kampen for sin altid motiverede og engagerede indsats!
Hornbæk var klart bedst på dagen og allerede efter 9 minutter var Hornbæk farlige første gang. Michael Jørgensen brød boldens bane og tog en fin tur for at spille Allan Olewnik fri til afslutning som dog gik tæt forbi!

Efter 13 minutter kom Hornbæks første scoring. Casper Porsgaard afsluttede efter flot forarbejde i venstre side af Christian Nielsen og Kasper Vetter.

Resten af halvlegen forløb uden de store muligheder, og det mest interessante var at Michael Pedersen var blandt en tre-dobbelt udskiftning i det 28 minut og dermed nåede de 100 kampe  i Hornbæk trøjen, og at den tidligere Hornbæk spiller Marko Bilic forsøgte at gøre livet surt for Hornbæks forsvar. Kræfterne slap dog hurtigt op hos Bilic.

Anden halvleg startede med en stor chance til Casper Porsgaard og derfra var Hornbæk toneangivende og scorede fire gange mere, og samtidig gav de kun en chance væk til Hillerød, en mulighed som Hornbæk målmand Daniel Ruberg tog sig af med en atletisk redning!
Hornbæk målscorer i anden halvleg Nicolai Stevns med 2, Casper Porsgaard og med 10 minutter igen gjorde Mikkel Silldorf det til slutresultatet 5-0 til hjemmeholdet på et rigtigt energimål, hvor han blev ved med at arbejde og til sidst fik presset AC Hillerød målmanden så meget, at bolden endte i nettet bag målmanden.
Den velspillede kamp blev godt styret at dommer Stig Grander og endte med et fortjent sejr til hjemmeholdet.
Hornbæks næste kamp er på udebane den kommende lørdag kl. 14.00 mod Brødeskov!