Flotte 5-1 til Hornbæk

image Marius Hesselholt, i blåhvid trøje, scorede Hornbæks første mål mod Frederikssund. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
23. september 2024 kl. 20:01
Hornbæk vandt hjemmekampen mod Frederikssund med 5-1

Efter det seneste Hornbæk-nederlag i Ganløse havde man brug for en god indsats og en god oplevelse på Pedella Park lørdag eftermiddag, da Frederikssund var på besøg i serie 2.
Gæsterne havde en friløber ved stillingen 0-0, men Victor Duus i Hornbæks mål tog sig af den store chance, og rent chancemæssigt havde Frederikssund i fortsættelsen ikke meget at byde på.
Det havde Hornbæk til gengæld, og efter et par gode chancer, der ikke blev udnyttet, kom hjemmeholdet foran efter 17 minutter. Casper Porsgaard stod bag en fin aflevering fremad banen, og efter et par gode driblinger på tværs kunne Marius Hesselholt sende bolden i mål. Flot scoring.
Det blev 2-0 et kvarter senere, da Melvin Mauritson opsnappede en for kort tilbagelægning og kunne score sikkert til 2-0. Hornbæk var flyvende, og 3-0 kom efter 36 minutter, da Mikkel Anberg nåede højst efter en hjørnespark fra Marius Hesselholt. Inden pausen lykkedes det for gæsterne at reducere til 3-1 på en tilfældig chance.
Hornbæk sad på kampen
Det var fortsat Hornbæk, der dominerede efter pausen, og Rasmus Dines gjorde det til 4-1, 12 minutter inde i halvlegen. Optakten var et hjørnespark fra Hornbæks bedste, Mikkel Anberg, og ved bageste stolpe udnyttede Rasmus Dines en tilfældig chance. Få minutter senere satte Casper Porsgaard punktum til 5-1 med en fin afslutning fra distancen.
Kampen var i realiteten afgjort på dette tidspunkt, og på trods af et fortsat overtag til hjemmeholdet, blev det ikke til flere scoringer denne lørdag. Der var til gengæld plads til nogle fine ungdommelige indhop fra bænken, inklusiv en debutant i skikkelse af Jakob Halling Dahl.
Hornbæk er placeret i midten, men med en kamp mindre spillet, er man i bedste fald kun tre point fra topholdene.  De kommende uger vil nok definere Hornbæks muligheder i kampen om de øverste pladser, for de næste tre modstandere er den nuværende top 3 i rækken. Første opgave er på lørdag kl. 15.00, hvor det gælder det en udekamp mod B 1973 fra Herlev.