Flotte mål da Hornbæk avancerede i tabellen

image Mads Jung Jørgensen (5) bringer her Hornbæk foran 1-0. Mads Kok Jørgensen (12) har lige forinden smart ladet bolden passere til sin mere fri navnebror. Foto: Susanne Prahl.
01. september 2024 kl. 16:19
Hornbæk vandt fortjent sejr på 2-0 over Fredensborg
Med to sejre og en uafgjort, som facit af de første tre kampe, har Hornbæk fået en godkendt start på sæsonen. Tre hold, deriblandt Hornbæk, har alle syv point i toppen af rækken.
Hornbæk har en lidt bredere trup i denne sæson, så på trods af flere stamspilleres fravær i lørdagens kamp, var der masser af kvalitet på det flotte græstæppe i Hornbæk. Ikke mindst de unge spillere førte sig frem. Således også efter 27 minutter, da hjemmeholdet kom i front. Angrebet startede i højre side hos Elias Dyhl Memborg, og det efterfølgende indlæg kom fra Nilas Ekstrand-Olsen. På midten lod Mads Kok bolden passere til den mere fri navnebror Mads Jung Jørgensen, der kunne gøre arbejdet færdigt med sit venstreben og dermed score sit første mål på førsteholdet i sin fjerde kamp.
I Hornbæks mål vikarierede Daniel Ruberg, og det gjorde han i en nærmest fejlfri udgave. En af sine forholdsvis få opgaver denne lørdag var en blokering af en god mulighed til Fredensborg sidst i første halvleg.
Hornbæk var bedst
Hornbæk var på dagen klart bedst, men med lidt mere koncentration på den sidste tredjedel af banen kunne dette opgør være blevet mere målrigt.
Kort efter pausen burde Hornbæk have haft et straffespark. Mads Kok Jørgensen blev stoppet i et gennembrud i venstre side. Det var sådan set ikke nogen grim tackling, men Fredensborg-spilleren kom bare for sent, så han sparkede sin modstander i brystet i stedet for at ramme bolden. Det lignede et meget oplagt straffespark, men det blev ikke dømt. Kampens anden scoring var der så til gengæld grund til at juble ekstra over.
Hornbæks bedste på dagen, 19-årige Mads Jung Jørgensen, var igen involveret, da han sendte en god og høj aflevering til Elias Dyhl Memborg i højre side. Inden bolden ramte jorden, løftede Elias den videre mod midten, og her lod Marius Hesselholt den hoppe en enkelt gang, inden han flugtede den i mål, uden chance for Fredensborgs keeper. Den scoring imponerede de mange på sidelinjen og fik fortjent bifald.
Der blev skiftet flittigt ud i anden halvleg, ikke mindst på grund af varmen, men trods flere gode angreb blev der ikke mere aktivitet på måltavlen.
Som før nævnt var der på dagen flest stemmer og ros til Mads Jung Jørgensen, og selv om der var en del, der ikke lykkedes for Hornbæk denne lørdag, viste alle masser af fight og vilje.
På lørdag kl. 12.00 venter der Hornbæk en svær udekamp mod Slagslunde-Ganløse, der kun er et enkelt point efter i tabellen.
I serie 4 tabte Hornbæk lørdag til Hellebæk med 1-2, Hornbæks mål scoret af Karl Emil Ellehauge. Hornbæk spiller to udekampe i den kommende uge. Tirsdag kl. 18.30 i  Gilleleje og fredag kl. 19.00 i Fredensborg.