Førsteholdet holder fast i fjerdepladsen

image Shawn og Casper scorede de tre mål mod Virum. Arkivfoto: Susanne Prahl.
05. juni 2017 kl. 17:44
Hornbæk forsvarede fjerdepladsen med en sejr på 3-1 i Virum.

Det er for længst slået fast, at Hornbæk ikke kommer i spil til opryknings-pladserne i serie 2 i denne sæson, men lige nu ligner det en hæderlig fjerdeplads.

I næstsidste runde vandt Hornbæk med 3-1 i Virum, og dermed konsoliderede de deres fjerdeplads i rækken.

Hornbæk var endnu engang langt fra en ideal-opstilling, men til gengæld var der masser af spilletid til flere af de unge spillere.

Den spillende assistenttræner Martin Junior trak lidt op i gennemsnitsalderen og havde i denne kamp overtaget pladsen i målet.

Hornbæk kom foran efter et kvarter, og optakten var et langt udspark fra netop Junior, som Nicolai Stevns ekspederede videre til Shawn Engvej, der i to forsøg fik bolden forbi hjemmeholdets keeper til sit fjerde mål i denne sæson.

30-årige Shawn Engvej måtte kort efter udenfor i ti minutter på grund af et gult kort, men inden pausen lykkedes det for Hornbæk igen, da anfører Casper Porsgaard udnyttede endnu et godt oplæg fra Nicolai Stevns. Hjemmeholdets farligste forsøg var et hovedstød på den ene målstolpe.

God debut

Fra starten af anden halvleg gav Hornbæk debut til den 18-årige Rasmus Frodegaard, der kom ind i det centrale forsvar.

Og starten blev ikke den bedste for debutanten, for efter ti minutter fik Virum tilkendt et straffespark, angiveligt begået af Frodegaard. Virum fik reduceret til 1-2, men episoden rystede ikke den 18-årige debutant, der spillede en glimrende anden halvleg.

Hjemmeholdet havde ikke meget at byde på, og Hornbæk burde have afgjort kampen på et tidligere tidspunkt, men det skete først ti minutter før tid, da netop debutant Frodegaard og Mikael Juellund-Sørensen stod bag oplægget til scoringen, sat ind af Casper Porsgaard.

- Det var en ok kamp, men vi skaber ikke nok og vi har fortsat problemer med at udnytte vores chancer, lød det fra assistenttræner Martin Junior efter kampen. Men positivt at vi fik endnu en ung spiller i kamp på det bedste hold, i skikkelse af Rasmus Frodegaard, lød det fra Junior.

Som så ofte før var det veteranen Shawn Engvej, der gik forrest i fighten, og han løb da også med de fleste stemmer i omklædningsrummet efter kampen.

Hornbæk slutter sæsonen på lørdag kl. 15.00, på hjemmebane mod FC Gribskov.

Virum-Hornbæk 1-3 (0-2)
0-1 Shawn Engvej (15)
0-2 Casper Porsgaard (44)
1-2 straffe (55)
1-3 Casper Porsgaard (80)
Advarsel: En til hvert hold