Førsteholdet scorede igen fem gange

image Danni scorer her et af sine to mål mod Brede. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
15. september 2018 kl. 23:20
Det gik ud over Brede, da førsteholdet scorede fem gange i sæsonens femte sejr. Sejren blev på 5-2. Begge seniorhold fører deres række, efter andetholdet vandt en flot 3-1 sejr i Kokkedal.
For tredje gang i denne sæson scorede Hornbæk fem gange, da Brede blev besejret lørdag eftermiddag.
Hornbæk kom flyvende fra start med scoring i det fjerde minut, da Daniél Jensen udnyttede det fine forarbejde af Daniel Ruberg.

Hornbæks defensiv er ind imellem lidt for gavmild, og det så man et eksempel på i det 10. minut, hjemmeholdet fik et korrekt, men lidt unødvendigt straffespark, som blev sikkert udnyttet.

Hornbæks spillere havde ganske tydeligt mere at byde på spillemæssigt, så det var helt naturligt, at topholdet atter kom i front efter 33 minutter. Kristian Dines fandt Malthe Prahl med en god aflevering, og Hornbæks topscorer løftede fikst bolden over Bredes keeper.

Fem minutter senere blev det 3-1. Atter Dines som oplægger, og denne gang Daniél Jensen som afslutter.

Kort før pausen fik Brede reduceret til 2-3, da de udnyttede en ripost efter en halvklaring af Hornbæks keeper Magnus Svinggaard.

Kørte sejren sikkert i hus

I den første fase af anden halvleg kunne Hornbæk have øget deres føring, hvis flere store chancer var blevet udnyttet, men kampen blev først reelt afgjort et kvarter før tid, da Daniel Ruberg øgede Hornbæks føring til 4-2. Kort efter fik Kristian Dines et gult kort, men trods undertal øgede Hornbæk til 5-2 fire minutter senere, da Christian Nielsen sikkert udnyttede et lidt tyndt straffespark.

Dermed var Hornbæks femte sejr i fem forsøg i hus. Både Hornbæk og Birkerød har maksimale 15 point i toppen af rækken.

Næste turneringkamp spilles allerede på torsdag kl. 19.00 på kunstgræsset i Hornbæk. Modstanderen er Lundtofte, der er på tredjepladsen og kun er to point efter de to tophold.
Andetholdet i serie 4 spillede søndag eftermiddag udekamp mod Kokkedal BK. Hornbæk var bagud ved pausen, men i de sidste 45 minutter blev kampen vendt til en sejr på 3-1 efter scoringer af Christoffer Claus Petersen, Tobias Holm og Emil Holmer.