God slutspurt af Hornbæk

image Mads Christiansen vikarierede flot i målet tre dage før sin 51 års fødselsdag. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
22. september 2020 kl. 14:28
Med uafgjort 3-3 i Humlebæk er Hornbæk toer og eneste ubesejrede mandskab i rækken efter seks runder.
- Fornemmelsen efter kampen var, at vi burde have vundet, men vi formår ikke at holde et tilstrækkeligt niveau i hele kampen, og så bliver vi straffet, lød det ærligt fra Hornbæks træner Mikkel Bertram efter lørdagens kamp i Humlebæk, hvor hjemmeholdet førte med 3-1, men hvor Hornbæk for anden uge i træk leverede en god slutspurt og fik det ene point med hjem.

Martin Junior bragte Hornbæk i front efter seks minutter på en god afslutning, og gæsterne følte, de havde godt styr på kampen. Glæden varede kun til det 14. minut, hvor Emil Stevns helt upresset ved bageste stolpe sendte bolden i eget mål. Nedturen fortsatte fem minutter før pausen, hvor Bjørn Kjær Jensen bragte Humlebæk på 2-1 efter forvirring i Hornbæks forsvar.

Fem minutter efter pausen blev det 3-1, da samme Bjørn Kjær Jensen stod helt umarkeret ved bageste stolpe efter et hjørnespark.

Mikael Sørensen fik et gult kort i det 58. minut, og ironisk nok var det i undertalsperioden, at Hornbæk fik spillet sig tilbage i kampen. Mikkel Anberg og Casper Porsgaard stod for forarbejdet til Mikkel Petersen, der afsluttede flot til 3-2.

De tre indhoppere, Shawn Engvej, Malthe Prahl og Nicolai Stevns kom alle ind og gjorde en forskel i slutfasen af kampen, hvor Hornbæk havde masser af chancer, blandt andet to forsøg der ramte stolpen.

Men først tre minutter før tid lykkedes det at få udligningen i mål, da Nicolai Stevns sendte et hovedstød i mål. Oplægget stod Martin Junior for, og desværre udløste situationen omkring scoringen også et rødt kort til Christian Nielsen, der lod sig provokere af en modstander.

Med indsatsen taget i betragtning var det ene point et godt resultat for Hornbæk, der dog burde have leveret mere og bedre på dagen. Hellebæk fører nu rækken med 13 point, et mere end Hornbæk på andenpladsen. På lørdag kl. 14.00 kommer Måløv på besøg på Pedella Park i Hornbæk.