Holder fast i førstepladsen

image I sidste uge var det lige ved og næsten for anføreren. Men mod Frederiksværk fik Pors sparket sæsonen i gang for alvor med tre scoringer.
01. maj 2016 kl. 13:16
Førsteholdet vandt en vigtig 4-2 sejr i Frederiksværk

Førsteholdet sikrede sig en vigtig sejr i lørdagens udekamp mod Frederiksværk der blev besejret med 4-2 efter lidt af et drama.

Brudgom Ruberg og bryllupsgæsten Junior havde vigtigere ting at bruge denne lørdag på (stort tillykke med brylluppet til Ruberg) og det gjorde ikke opgaven lettere.

Anfører Porsgaard, der scorede fem gange sidst han var i Frederiksværk, slog til efter 17 minutter, men hjemmeholdet kom igen og udlignede til pausestillingen 1-1.

Et kvarter efter pausen kom hjemmeholdet i front og pressede alvorligt på i denne periode.
Som anden halvleg skred frem fik Hornbæk dog mere og mere styr på tingene, og udligningen kom med et kvarter igen, da Johansen kæmpede sig til et straffespark, som Pors udnyttede.

Og det blev bedre og bedre mod slutningen. De trætte Frederiksværk-spillere havde problemer med en livlig Vetter, der bragte Hornbæk på sejrskurs med scoring til 3-2, og samme Vetter lagde også op til Hornbæks sidste scoring, som blev sendt i kassen af anfører Porsgaard, der elsker at spille i Frederiksværk.

Kort før tid måtte Hornbæk udskifte en skadet Rasmus Knudsen, der blev afløst i målet af Mikkel P i de sidste spændende minutter.

Efter sidste fløjt kunne en flok glade Hornbæk-spillere juble over en rigtig vigtig sejr, der holder Hornbæk på førstepladsen med ti point, samme point som Hellebæk og Albertslund. Et point efter følger Snekkersten, der har vundet tre kampe på stribe siden øretæven i Hornbæk, og to point efter på femtepladsen ligger Ølstykke, der satte point til efter 2–2 i Dalby.

Træner Richard Lilja havde masser af ros til spillerne for veludført arbejde hvor taktikken blev fulgt perfekt. Den store stemmesluger i omklædningsrummet var Shawn, der som sædvanlig leverede en kæmpe arbejdsindsats.

Nu venter en meget spændende uge med to kampe. Tirsdag kl. 18.30 går det løs på udebane mod Skævinge, og på lørdag kl. 14.00 er der lokalopgør mod Hellebæk hjemme på Pedella Park.

Drengene håber på rigtig meget støtte fra sidelinjen.

Frederiksværk FK - Hornbæk  2-4 (1-1)
0-1 Casper Porsgaard (17)
1-1 Nicolai Jægergaard (40)
2-1 Patrick Sørensen (59)
2-2 Casper Porsgaard, str. (76)
2-3 Kasper Vetter (80)
2-4 Casper Porsgaard (90)
Gult kort: Jacob Jensen, FFK (39), Alan Olewnik, HIF (66), Alexander Johansen, HIF (82), Jonas Bethelsen, FFK (90).