Hornbæk er i knibe i bunden

image Førsteholdet er presset nu i bunden af serie 2 efter nederlaget i Lyngby. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
17. april 2018 kl. 22:21
Hornbæk er i nedrykningsfare efter nederlag i Lyngby.

Hornbæks i forvejen smalle trup var lørdag ramt af skader og sene afbud, så udgangspunktet var vanskeligt i udekampen mod Lyngby.

Men spillerne viste en imponerende fightervilje, så trods pres fra hjemmeholdet igennem det meste af første halvleg, klarede Hornbæk sig ganske glimrende.

Selv en periode i undertal efter et gult kort til Mikkel Petersen forløb uden problemer, og de første 45 minutter blev afsluttet på den bedst tænkelig måde, da Jakob Falkenberg bragte Hornbæk i front i halvlegens sidste sekunder. Et hjørnespark blev via anfører Casper Porsgaard sendt ind foran mål, hvor Falkenberg headede i mål.

Mareridts afslutning

Scoringen gav det afbudsramte Hornbæk-mandskab nye kræfter, og holdet leverede en formidabel indsats i de sidste 45 minutter i bestræbelserne på at holde fast i føringen.

Der var debut til både Christopher Christophersen og Jonathan Rantzau, sidstnævnte var i to tilfælde tæt på scoring, men endnu et gult kort til Mikkel Petersen midt i halvlegen gjorde det ikke lettere for Hornbæk.

Da dommeren lidt forsinket fandt ud af, at Hornbæk-spilleren havde et kort fra første halvleg, så det unægtelig ud som om han fortrød advarslen, men det var også et ganske banalt frispark, som udløste kort nummer to.

Hornbæks ti mand fightede videre, men i det 89. minut gik det galt med udligning til 1-1, og det blev endnu værre i overtiden, da det også blev 2-1 til Lyngby.

Man havde unægtelig medlidenhed med Hornbæks spillere, der på få minutter mistede belønningen for en flot arbejdsindsats.

Lyngbys sejr var fortjent nok på baggrund af spil og chancer, men det gjorde ondt at tabe på den måde.

Med nederlaget er Hornbæk for alvor i nedrykningsfare. Lige nu er der fire point op til nedrykningsstregen.

Næste opgave er den sværest tænkelige, når rækkens tophold, Hundested, kommer på besøg på lørdag kl. 14.00, og denne gang er det på det rigtige græs.

Lyngby-Hornbæk 2-1 (0-1)
0-1 Jakob Falkenberg (45)
1-1 Thomas Odby (89)
2-1 Simon Hansen (92)