Hornbæk fint fra start

image Felix i fin stil scorer til 1-0. Foto: Susanne Prahl
19. april 2021 kl. 18:54
Hornbæk åbnede fodboldforåret med en 2-0 sejr over Brødeskov.

Hornbæk åbnede forårssæsonen på bedste vis, da de vandt med 2-0 over Brødeskov på kunstgræsset på Pedella Park i Hornbæk.

Som retningslinjerne fra myndighederne kræver det, blev kampen afviklet uden tilskuere på sidelinjen, men i Hornbæk håber man, at det snart bliver muligt at gennemføre hjemmekampene på den traditionelle måde med masser af liv på sidelinjen og ristede pølser på grillen. Som ekstra corona-service blev kampen sendt direkte via facebook, takket være den ihærdige holdleder Berthel, der selv stod for det praktiske.

På banen kneb det en del for hjemmeholdet i den indledende fase af kampen. Gæsterne fra Brødeskov havde flere gode muligheder, men dagens stand-in målmand, 44-årige unge Søren Storminger-Dalgaard, reddede sit hold i flere tilfælde med gode redninger.

- Vi var vist ikke helt parate fra start og forberedelserne til dette forår har da heller ikke været nemme, lød det fra træner Mikkel Bertram, der dog fik bedre styr på spillet i løbet af første halvleg. Så på baggrund af den lidt skuffende start var det ikke helt dumt med 0-0 efter de første 45 minutter.

God anden halvleg

Efter pausen stod der Hornbæk på det meste. Ikke mindst på grund af de to unge indskiftere, 19-årige Mads Kok Jørgensen og den 17-årige debutant Elias Memborg, fik Hornbæk etableret et overtag. Med masser af energi og vilje satte de deres positive præg på kampen.

Hornbæk kom foran i det 51. minut, da netop Mads Kok Jørgensen og Felix Brun kombinerede sig igennem gæsternes forsvar med smarte 1-2 afleveringer. Og Felix Brun sendte sikkert bolden i mål.

Gæsterne gjorde det ikke nemmere for sig selv med to gule kort midt i halvlegen, men Hornbæk formåede dog ikke at udnytte overtalsperioden.

Hjemmeholdet var klart det bedste hold i anden halvleg, men kampen blev dog først endelig afgjort i tillægstiden, da Mikkel Petersen tog en solotur frem af banen. En flot kontra-aktion af Hornbæk-spilleren, der overlod bolden til Malthe Prahl på kanten af straffesparkfeltet. Efter et gode træk sendte Prahl bolden sikkert i mål. Dermed en perfekt 2-0 sejr, og det var faktisk kun tredje gang i denne sæson, at Hornbæks forsvar holdt nullet.

Bagsværd og Hellebæk sidder solidt på de øverste pladser, men Hornbæk er treer i rækken. Denne uge byder på to runder. Tirsdag kl. 18.30 spiller Hornbæk i Allerød, og på lørdag kl. 14.00 kommer Vejby-Tisvilde på besøg i Hornbæk. Om det bliver med tilskuere på linjen er endnu uvist.