image Olsen måtte udgå med en skade i Frederiksværk
12. oktober 2016 kl. 21:24
Efter nederlag på 5-3 i Frederiksværk er førsteholdet langt fra en topplacering

Hornbæk måtte også til denne kamp se bort fra en stribe spillere på grund af skader og karantæne.

Kampen startede med en god chance til Kasper Vetter, der udnyttede sin hurtighed, men ganske symptomatisk for Hornbæks sæson hidtil, løb den mulighed ud i sandet.

Og istedet slog det mere effektive hjemmehold til i den anden ende efter 14 minutter. En god indenoms-afl evering på kanten af off side skabte muligheden, der blev udnyttet effektivt.

Kampens flotteste detalje kom efter 35 minutter, da Shawn Engvej udlignede til 1-1. Det flotte oplæg kom fra Alexander Johansen, der brød igennem i venstre side, og istedet for at afslutte selv, spillede han på tværs til en helt udækket Shawn Engvej, der blot skulle sætte en inderside på.

Få minutter senere fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark, da Michael Jørgensen angiveligt gik i ryggen på en modstander. Niels Christian Linde i Hornbæks mål reddede i første omgang, men desværre for Hornbæk blev den efterfølgende ripost sendt i kassen.

Flere skader

Anden halvleg fik den værst tænkelige indledning for Hornbæk, da Frederiksværk øgede til 3-1 på et skud fra kanten af feltet, der blev rettet af på vej mod mål.

I de sidste 45 minutter måtte både Alexander Olsen og Martin Junior udgå med skader og føjes til skadeslisten, som i forvejen omfatter blandt andre Casper Porsgaard, Daniel Jensen og Alan Olewnik.

En fejl i hjemmeholdets forsvar gav Hornbæk nyt håb efter et kvarter, da Christian Nielsen løftede bolden over den strandede keeper og ind i det tomme mål.

Mikkel Petersen fik et gult kort for et lidt unødvendigt frispark, og i overtalsperioden øgede Frederiksværk til 4-2.

Kasper Vetter reducerede til 4-3 i det 90. minut, inden hjemmeholdet satte punktum med scoring til 5-3 i kampens tillægstid.

Og oven i nederlaget måtte Hornbæk også indkassere et rødt kort, da Mikkel Petersen fik sit andet gule kort i de sidste sekunder. Frederiksværks sejr kunne der ikke indvendes så meget imod. Og med nederlaget er Hornbæk langt fra en topplacering. Næste opgave er en hjemmekamp mod rækkens bundhold fra Virum. Den kamp spilles på lørdag kl. 14.00.

Fr.værk-Hornbæk 5-3 (2-1)