Hornbæk i det gavmilde hjørne

image Daniel Ruberg med bolden mod Lyngby. Foto: Susanne Prahl.
29. august 2017 kl. 10:33
Hornbæk tabte hjemmekampen mod Lyngby med 3-4.

- Det var et af de nederlag, vi kun kan bebrejde os selv for, lød det fra Hornbæk-træner Steen Egesø efter lørdagens hjemmekamp mod Lyngby, der kunne tage alle tre point med hjem efter sejr på 4-3.

Det var ellers Hornbæk, der havde de fleste og største chancer, men dels kneb det med at udnytte chancerne, og dels blev hjemmeholdet straffet adskillige gange på hurtige omstillinger af Lyngby.

Mikkel Petersen ramte overliggeren bag Lyngbys keeper midt i halvlegen på et bragende langskud, der havde fortjent en bedre skæbne, men gæsterne slog i stedet til i den anden ende to gange i de sidste minutter af første halvleg. I begge tilfælde blev der nok forsvaret lidt naivt, og det forstod Lyngby at udnytte.

Flere gode chancer

I anden halvleg viste Hornbæk masser af vilje og indstilling til at fighte sig tilbage i kampen, og efter et stolpeskud fra Mikkel Petersen var det i stedet Daniel Ruberg, der reducerede til 1-2.

Med knapt et kvarter tilbage blev det også 2-2, da Felix Brun afsluttede fra kanten af feltet og dermed udlignede. Mikael Juellund-Sørensen havde efterfølgende en friløber, men han fik afsluttet lige på Lyngbys målmand.

Desværre blev det unge hjemmehold lidt for ivrige i slutfasen, hvor den manglende rutine og erfaring kom til at koste. Igen var det via omstillinger, at gæsterne slog til. På få minutter blev det både 2-3 og 2-4, inden Mikkel Petersen sluttede af med en reducering til 3-4.

Med nederlaget dumpede Hornbæk til en plads midt i tabellen, og Hornbæk skal i aktion igen på torsdag kl. 18.30, når det gælder udekampen mod Hundested.

Hornbæk-Lyngby 3-4 (0-2)
0-1  Jeppe Sindahl Jensen (43)
0-2 Tobias Procter (45)
1-2 Daniel Ruberg (55)
2-2 Felix Brun (77)
2-3 Benjamin Voss (83)
2-4 Anders Borup (89)
3-4 Mikkel Petersen (90)