Hornbæk kom flot fra start

image Daniél Jensen var banens bedste spiller, da førsteholdet indledte sæsonen med en 5-1 sejr over Nivå-Kokkedal. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
22. august 2018 kl. 13:44
Førsteholdet indledte sæsonen i serie 3 med sejr på 5-1 over Nivå-Kokkedal. Andetholdet i serie 4 spillede uafgjort 1-1 mod Snekkersten.
Den debuterende førsteholdstræner Mikkel Bertram og hans spillere fik en flyvende start på sæsonen.
Med fem forskellige målscorere og fem forskellige oplæggere blev der sat streg under, at det var en solid holdindsats, der lå bag sejren.

Efter lidt nervøsitet i starten af kampen fik hjemmeholdet hul på bylden efter 26 minutter, da Malthe Prahl scorede sæsonens første mål. Banens bedste spiller, Daniel Jensen, øgede til 2-0 fem minutter senere, og en tilfreds træner kunne fra sidelinjen konstatere, at spillerne viste masser af vilje og disciplin på banen.

At træneren havde en god dag på jobbet var ekstra tydeligt efter pausen, da Nicolai Stevns øgede til 3-0 få minutter efter, træneren havde sendt ham på banen.

Det blev 4-0 ved Daniel Ruberg, inden debutanten Tino Nielsen scorede til 5-0.

I kampens overtid fik gæsterne reduceret på et afrettet skud, men det kunne ikke ødelægge glæden i Hornbæk-lejren.

- Jeg er en glad mand i dag, fordi spillerne fik en fortjent belønning for den store indsats de har præsteret på træningsbanen denne sommer, lød det fra Mikkel Bertram efter kampen.

- Og da flere af målene kom som følge af indøvede situationer, gjorde både spillerne og mig selv ekstra glad.

Hornbæks næste opgave er ude mod Hellebæks andethold på lørdag kl 14.00.
Andetholdet i serie 4 spillede uafgjort 1-1 mod Snekkerstens andethold. Cias Tolent scorede for Hornbæk. Næste opgave er en udekamp mod Humlebæk på lørdag kl. 11.00.