image Nicolai Stevns header i kassen til 3-2 i anden halvleg.
24. april 2016 kl. 17:51
Førsteholdet til tops efter 5-2 sejr over Skibby.

Førsteholdet indfriede forventningerne, da de lørdag eftermiddag havde besøg af Skibby.

Hornbæk fik en ønskestart i sæsonens første optræden på Pedella Parks græstæppe med scoring efter 2 minutter og 15 sekunder. Junior stod for forarbejdet i venstre side, og hans fine indlæg nåede en helt fri Silldorff foran mål.

Fem minutter senere måtte Ruberg indkassere sæsonens første scoring. Umiddelbart lignede det et kikset indlæg, men realiteten var, at Kim Krabbes forsøg sejlede over Ruberg og i mål.

Efter 21 minutter fulgte en af kampens flotte detaljer, da Johansen forsøgte sig fra distancen med et flot langskud, der desværre for Hornbæk ramte den ene stolpe. Bertram var dog hurtigt over riposten og bragte Hornbæk på 2-1.

Gæsterne havde de største kvaliteter i offensiven, og det så lidt for let ud, da Jacob Jeppesen udlignede til 2-2 få minutter senere.

Flotte mål

I de sidste 45 minutter viste Hornbæk deres offensive kvaliteter med tre flotte mål. Først var det indskiftede Stevns, der sendte et flot hovedstød i mål efter assist fra Johansen i venstre side.

Og midt i halvlegen blev kampen i realiteten afgjort, da en anden indskifter, Christian Nielsen, øgede til 4-2, og endelig var det assistenttræner Junior, der sluttede af i tillægstiden med scoring til 5-2.

Med oplæg til tre mål satte Johansen som sædvanlig sit præg på kampen, men flest stemmer gik der til Shawn og Stevns. Generelt er der dog stadig plads til forbedringer men vi er på rette vej. Der var sæsondebut til Alexander Olsen og Nicolai Stevns.

Næste opgave er en udekamp mod Frederiksværk på lørdag kl. 15.30.

Hornbæk – Skibby 5-2 (2-2)
1-0 Mikkel Silldorff (3)
1-1 Kim Krabbe (8)
2-1 Mikkel Bertram (21)
2-2 Jacob Jeppesen (24)
3-2 Nicolai Stevns (57)
4-2 Christian Nielsen (64)
5-2 Martin Junior (90)