Hornbæk videre i Seriepokalen

image Mens det stadig var lyst på kunstgræsset i Gladsaxe.
13. september 2018 kl. 21:38
Hornbæk vandt med 2-0 i Værebro over VB1968's serie 4 hold.

Hornbæk vandt onsdag aften med 2-0 på udebane over VB1968. Christian Kold Knudsen scorede begge mål, et i hver halvleg. Der var roteret flittigt på tropperne til denne kamp, for med undtagelse af Svinggaard og Drachmann var det et rent andethold, der klarede ærterne i Gladsaxe. Flot drenge. Kampen blev i øvrigt afbrudt fem minutter før tid på grund af mørke, da hjemmeholdet ikke havde sørget for lysbane. Resultatet stod dog ved magt.

Dermed er Hornbæk klar til ottendedelsfinalerne i den såkaldte Seriepokal, der har deltagelse af hold fra serie 2 til serie 6, og det behøver ikke nødvendigvis at være førstehold.

I næste runde skal Hornbæk atter på udebane, hvor modstanderen er Hundige fra serie 3. Kampen spilles tirsdag den 25. september kl. 19.00 på kunstgræs i Hundige.