Hornbæksejr efter tæt kamp mod AB

image Topscorer Mikkel P. scorede sit tiende sæsonmål mod AB. Foto: Susanne Prahl
08. maj 2017 kl. 17:08
Hornbæk forsvarede fjerdepladsen via udebanesejr på 2-0 over AB

Med 2-0 over AB holder Hornbæk fast i fjerdepladsen i serie 2, nu med samme pointtal som Hundested på tredjepladsen. Der er seks point op til Frederiksværk på andenpladsen og hele ti point til ubesejrede Snekkersten på førstepladsen.

I de første 45 minutter i Bagsværd var Hornbæk en del under pres og kunne være godt tilfreds med at gå til pause med 0-0.

Efter blot tre minutter brød Nicolai Liljas knæskade op, og det skabte lidt usikkerhed i de bageste rækker. Men to af Hornbæks bedste, Daniel Ruberg i målet og Martin Junior havde hovedroller i de bageste rækker.

I den anden ende var det Nicolai Stevns, der stod for et par afbrændere.

Disciplineret anden halvleg

I de sidste 45 minutter leverede Hornbæks spillere en flot disciplineret indsats. Efter 52 minutter kom gæsterne også i front, da Mikael Juellund-Sørensen headede i mål efter et hjørnespark fra Casper Porsgaard.

Senere i halvlegen var samme Sørensen ved at gentage kunststykket, men her ramte bolden overliggeren hos AB-keeper Peter Holm Ullum.

Indskiftede Jacob Dahl Fosvald fik et gult kort et kvarter før tid, og det gav hjemmeholdet ny energi i jagten på en udligning.

Men med fem minutter tilbage var det ABs tur til at blive reduceret efter et groft frispark.

Og i kampens tillægstid kunne topscorer Mikkel Petersen så sætte trumf på efter en fin omstilling, som blev skabt via et godt udkast fra keeper Ruberg.

Med 33 point og en fjerdeplads ligger Hornbæk lunt placeret med god afstand til bunden. Næste opgave er på papiret sæsonens sværeste opgave, når ubesejrede Snekkersten gæster Hornbæk på lørdag kl. 14.00.

AB-Hornbæk  0-2 (0-0)
0-1 Mikael Juellund Sørensen (52)
0-2 Mikkel Petersen (91)
Advarsel: Jacob Fosvald (75) og AB (85).