Kostbare afbrændere

image På trods af to flotte scoringer fra Casper Porsgaard måtte Hornbæk nøjes med uafgjort 3-3 i Bagsværd. Arkivfoto: Susanne Prahl.
25. august 2024 kl. 21:03
Trods et utal af store målchancer måtte Hornbæk nøjes med uafgjort 3-3 i Bagsværd
Hornbæk fik en ganske fin start på udekampen mod Bagsværd med scoring efter cirka 10 minutter. Optakten til scoringen var knap så god, for Mads Kok Jørgensen måtte udskiftes efter et frispark midt på banen.
Han blev erstattet af sin navnebror Mads Jung Jørgensen, og anfører Casper Porsgaard sendte det efterfølgende frispark ind i straffesparkfeltet, hvor Melvin Mauritson forlængede med hovedet til en helt fri Mikkel Petersen, der gjorde arbejdet færdigt.
Få minutter senere var det tæt på 2-0, men Marius Hesselholt ramte overliggeren med en dejligt følt afslutning fra distancen. Hornbæk sad tungt på kampen i denne periode, og med mere effektivitet kunne opgøret have være afgjort allerede inden pausen. Marius Hesselholt, Melvin Mauritson og Jonatan Wolf brændte således alle store chancer. Hjemmeholdet fik også en god periode, men Victor Duus i Hornbæks mål leverede et par fine redninger.
Er 2-0 en farlig føring?
Anden halvleg blev indledt med endnu en stor chance til Melvin Mauritson, men igen formåede hjemmeholdets keeper at afværge den store mulighed. Men få minutter senere blev det alligevel 2-0 til Hornbæk, og denne gang blev chancen skabt på venstrefløjen, hvor Mikkel Anberg gik til baglinjen og sendte bolden skråt tilbage, så Casper Porsgaard kunne score sikkert. Og der er jo nogen, der påstår, at 2-0 er en farlig føring.....
Desværre hjalp Hornbæk selv hjemmeholdet i gang lige efter, da et dumt boldtab på midtbanen skabte en kontrachance til Bagsværd, der kunne reducere til 1-2 hos en  sagesløs Victor Duus i Hornbæks mål.
Det gav det godt kæmpende hjemmehold tro på tingene, og ti minutter senere også den fornødne medgang, da en tackling uden for straffesparkfeltet helt tilfældigt blev til en målgivende aflevering. Igen kunne en fri Bagsværd-spiller score alene med Victor Duus.
Dermed 2-2, og det var en skuffende stilling for Hornbæk, de mange brændte chancer taget i betragtning. Men Hornbæk skulle få endnu en god mulighed for at vinde kampen. Casper Porsgaard blev revet til jorden med noget der lignede et slynggreb, og det udløste selvfølgelig et frispark, men mystisk nok ikke et gult kort. Casper Porsgaard tog selv frisparket og sendte det i kassen fra omkring 25 meter.
Så var man tilbage i førerposition, men hjemmeholdet skulle få minutter senere modtage en lille gave, i form af et ultratyndt frispark, lige uden for Hornbæks straffesparkfelt. Det efterfølgende frispark blev sendt direkte i mål, og dermed endte det hele uafgjort 3-3.
Mikkel Petersen var Hornbæks bedste, på en dag hvor de fleste er set bedre.
Hornbæk spiller igen på lørdag kl. 14.00, hvor Fredensborg kommer på besøg. Andetholdet i serie 4, der ikke spillede i denne weekend, spiller også hjemmekamp på lørdag, når Hellebæk kommer på besøg kl. 16.00, umiddelbart efter serie 2 kampen. Lørdagen indledes allerede kl. 12.00, når U16 drengene får besøg af Lundtofte.