Målfest da FC Gribskov blev besejret med 6-2

24. oktober 2016 kl. 22:36
Med en sejr på 6-2 over FC Gribskov har Hornbæk fortsat kontakt til topholdene i serie 2

Med 41 scorede mål i de første ti kampe er der nærmest garanti for underholdning, når Hornbæk spiller i serie 2. Med et snit på mere end fire scorede mål pr. kamp er Hornbæk da også rækkens mest scorende mandskab. Desværre er der også livlig aktivitet i den anden ende af banen, hvor der er scoret 28 gange, næsten tre mål pr. kamp.

Dette mønster med målrige kampe blev også fulgt lørdag eftermiddag på Græsted Stadion, hvor fællesholdet fra Gilleleje og Græsted blev besejret ganske sikkert.

Og det skete på en dag, hvor Hornbæk endnu engang var uden en række stamspillere, inklusiv anfører og fødselar Casper Porsgaard, der fejrede sin 30 års fødselsdag.

Hjemmeholdet startede bedst, men et par udskiftninger på Hornbækholdet gav bonus, da en af de indskiftede, Daniel Ruberg, bragte Hornbæk foran efter 35 minutter.

Mikkel Petersen øgede til 2-0 fire minutter senere, da han udnyttede det gode forarbejde af Kasper Vetter.

Kortvarig spænding

Kun en enkelt gang har Hornbæk formået at holde buret rent i denne sæson, og det skulle heller ikke lykkes denne lørdag. 11 minutter efter pausen fik hjemmeholdet nemlig reduceret, men spændingen blev kortvarig.

Og det var ikke mindst takket være Kasper Vetter, der øgede Hornbæks føring til både 3-1 og 4-1. Først var han klar ved bageste stolpe efter et hjørnespark fra Martin Junior, og efterfølgende var det Christian Nielsen, der assisterede Vetter ved scoringen til 4-1.

Nicolai Stevns fine indlæg blev headet i mål til 5-1 af Nicolaj Lilja, men FC Gribskov, der trænes af den tidligere Brøndby-træner Tom Køhlert, fik reduceret til 2-5 med otte minutter igen.

Kampens sidste scoring blev sat ind af dagens anfører Shawn Engvej, der scorede til 6-2 direkte på frispark.

Kampens unge dommer uddelte i kampens løb to gule kort til hjemmeholdet, og alt i alt var det en fredelig og udramatisk affære.

Snekkersten sidder sikkert på førstepladsen, men Hornbæk hænger på, lige efter de øvrige tophold. Der resterer kun et enkelt hængeparti inden vinterpausen. Det er til gengæld en vigtig udekamp mod topholdet Hundested, en kamp der kan fortælle mere om Hornbæks muligheder i forårets kampe. Kampen i Hundested spilles lørdag den 5. november kl. 14.00.

FC Gribskov-Hornbæk 2-6 (0-2)
0-1 Daniel Ruberg (35)
0-2 Mikkel Petersen (39)