Nederlag i tillægstiden

image Stevns var godt tilfreds efter sin flotte scoring til 1-0. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
15. maj 2017 kl. 21:07
Førsteholdet led sæsonens første nederlag på hjemmebane

Hornbæk led sæsonens første nederlag på hjemmebane, da Snekkersten fortsatte stimen af kampe uden nederlag i lørdagens kamp på Pedella Park. Sæsonen har i den grad været imponerende fra Snekkerstens side – at være ubesejret efter 18 runder taler for sig selv.

Overordnet set havde Snekkersten mest ære af de første 45 minutter, men det var hjemmeholdet, der kom foran efter 16 minutter. Et flot gennemspillet angreb blev afsluttet i straffespark-feltet af Nicolai Stevns.

Føringen holdt knapt 20 minutter. Et godt skift fra højre endte hos Lawin Rashid i venstre side, og hans afslutning gik i mål via Hornbæks keeper Daniel Ruberg.

Fire gule kort

En stribe gule kort var med til at ødelægge rytmen hos Snekkersten i store dele af anden halvleg, men Hornbæk formåede ikke at blive tilstrækkeligt farlige, når chancerne bød sig.

Trods undertal i flere perioder af halvlegen formåede Snekkersten at holde god organisation i de bageste rækker, så det blev ved lige ved og næsten for Hornbæk. Det største tilbud tilfaldt Nicolai Stevns efter en fejl af målmand Emil Lind, der dog gjorde skaden god igen med en fin redning.

Snekkersten var generelt mere farlige – blandt andet med et skud på stolpen og i slutfasen en friløber, der blev sendt forbi mål.

Efter den sidstnævnte afbrænder forventede de fleste nok, at 1-1 ville holde kampen ud, men i kampens tredje tillægsminut slog den indskiftede Morten Skou til med et hovedstød efter hjørnespark. Her var markeringen foran mål ikke eksisterende hos et træt hjemmehold, mens Snekkersten formåede at holde det fokus, man oftest finder hos tophold.

Debut til Allan Klitgaard

Der var comeback til Mads Olsen, der dog måtte udgå med en skade, og der var førsteholdsdebut til Allan Klitgaard Pandorff.

Hornbæk må indtil videre være tilfredse med fjerdepladsen – en placering der bliver svær at forbedre. Næste opgave er på fredag kl. 19.00, hvor de på udebane møder Friheden.

Hornbæk-Sn.sten 1-2 (1-1)
1-0 Nicolai Stevns (17)
1-1 Lawin Rashid (35)
1-2 Morten Skou (93)
Advarsel: En til Mads Olsen og tre til Sn.sten.