Nederlag til topholdet VTF

image Rasmus Dines Hansen fik en spillemæssig fin debut for Hornbæk, trods 0-5 nederlaget i Vejby. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
19. april 2022 kl. 21:19
Hornbæk tabte med hele 5-0 til rækkens tophold, Vejby-Tisvilde.

Hornbæks mandskab i serie 3 har fået en lidt tung start på foråret med to nederlag på stribe.

Efter et 1-4 nederlag i premierekampen i Gilleleje var Hornbæk igen på fremmed kunstgræs påskelørdag, da de besøgte rækkens tophold, Vejby-Tisvilde (VTF).

Den første halve time var ganske jævnbyrdig med løse chancer til begge hold, men efter 33 minutter kom hjemmeholdet foran. Efter et Hornbæk-angreb slog VTF hurtigt kontra, og efter et godt indlæg fra højre kunne Mathias Andersen score til 1-0.

Denne scoring satte gang i det velspillende hjemmehold, og med yderligere tre scoringer på fem minutter, var kampen i realiteten afgjort efter de første 45 minutter. Thomas Lilliedal øgede til 2-0, Victor Mehl scorede til 3-0, inden Mikkel Tarbo Mikkelsen sluttede halvlegen af med scoring til 4-0. Det så lidt for let ud for hjemmeholdet, og der manglede beslutsomhed i Hornbæks bageste rækker.

Bedre efter pausen

Trods denne skrækkelige afslutning på første halvleg, formåede Hornbæk-spillerne at komme ud til anden halvleg med en fin indstilling. Ingen tvivl om at ubesejrede VTF er værdige til deres førsteplads, men Hornbæk leverede en meget bedre indsats. Fem minutter før tid lykkedes det dog hjemmeholdet at øge til slutresultatet 5-0, da Thomas Lilliedal scorede sit andet mål i kampen.

Trods den pointløse indledning på foråret er Hornbæk placeret på en hæderlig femteplads. På lørdag skulle Hornbæk have været i aktion på eget græs for første gang i år. Men Ølsted har meldt, at de ikke er i stand til at stille hold til kampen. Hornbæk har indvilget i at afvikle kampen senere i dette forår, fremfor at vinde uden kamp.

Næste opgave bliver så i stedet den tredje udekamp på stribe, når Hornbæk gæster Hundested lørdag 30. april kl. 16.00. Første hjemmekamp bliver så opgøret mod Snekkersten lørdag 7. maj kl. 14.00.