Nedtur for førsteholdet i Birkerød

image Kasper Vetter scorede i Birkerød men det lykkedes ikke for førsteholdet at få point med hjem
05. september 2016 kl. 19:58
Hornbæk tabte et skridt i topstriden da Birkerød vandt med 3-2

Det blev nærmest en forfærdelig fredag for Hornbæk i serie 2, da de tyvstartede weekenden med en udekamp mod Birkerøds andethold. Efter tre sejre måtte Hornbæk for første gang i denne sæson notere tabte point, da Birkerød sejrede 3-2.

Spillemæssigt var det for Hornbæks vedkommende en skuffende oplevelse, og efter et par brændte chancer fra gæsternes side, kom Birkerød på både 1-0 og 2-0 mod slutningen af første halvleg. Med få minutters mellemrum lykkedes det Birkerød at spille sig igennem Hornbæks usikre forsvar to gange på få minutter.

I de sidste sekunder af første halvleg lykkedes det endelig for Hornbæk, da anfører Casper Porsgaard scorede direkte på frispark.

Offside problemer

Kampens dommer havde kampen igennem store problemer med sine offside kendelser, og det gik ud over begge mandskaber. Men det var ekstra smertefuldt fem minutter efter pausen, da Michael Jørgensen sendte et langskud ind i det ene målhjørne, men efterfølgende måtte konstatere at være ramt af en noget mystisk offside kendelse. Det kostede også en advarsel til Jørgensen for de efterfølgende kommentarer.

Ti minutter senere, hvor Hornbæk stadig var i undertal, lykkedes det at få bolden i mål, da Kasper Vetter fik udlignet lidt heldigt via en Birkerød-fod.

Udligningen gav mere tro på tingene hos gæsterne, og der fulgte en periode, hvor der stod Hornbæk på det meste, men hvor meget lidt lykkedes i offensiven. Så det der på dette tidspunkt mest lignede en Hornbæksejr blev i kampens overtid forvandlet til en hjemmesejr, da Birkerød endnu engang på enkel vis spillede sig igennem Hornbæks forsvar.

Det var et nederlag der gjorde ondt, men trods lidt dommermodgang og en lokal holdleder, der glemte at vinke, når bolden løb over sidelinjen, må Hornbæks spillere nok mest kigge på egne fejl og mangler, når kampen skal evalueres.

Der er god tid til at træne frem mod næste kamp, for den spilles først lørdag den 17/9, hvor AB kommer på besøg.

Birkerød-Hornbæk 3-2 (2-1)
1-0 Nicolai Boje Andersen (35)
2-0 Mads Weidekamp (40)
2-1 Casper Porsgaard (45)
2-2 Kasper Vetter (61)
3-2 Mads Weidekamp (90)
Advarsel: Michael Jørgensen, HIF (51), Nicolai Boje Andersen, Bir. (76).