Nedtur i Blovstrød for førsteholdet

image
20. april 2017 kl. 18:47
Sejre tirsdag aften til både andethold, old boys- og veteranhold men førsteholdet tabte.

På en tirsdag aften der bød på flotte sejre til både andethold, old boys hold og veteranhold, gik det knapt så godt for førsteholdet, der noget uventet tabte med hele 3-0 til bundholdet Blovstrød.

Det blev således en aften til glemmebogen for Hornbæk denne aften i Blovstrød.

- Vi spillede en hel kamp uden at levere noget som helst kvalitet, kunne en skuffet træner Steen Egesø konstatere efter kampen.

Blovstrød havde kun vundet en enkelt gang tidligere i sæsonen, helt tilbage til 1. oktober, så med 3-0 sejren fik de fordoblet deres pointhøst fra tre til seks point.
Hornbæk mistede et skridt i toppen men bevarer fjerdepladsen i rækken med 26 point.

Hornbæk satte hjemmeholdet i gang med et selvmål efter ni minutter, da Andreas Egesø sendte bolden forbi en sagesløs Daniel Ruberg i målet.

Trods scoringen havde Hornbæks spillere masser af tro på, at man kunne og skulle besejre bundholdet, men selvom spillerne holdt det aftalte koncept, fik man intet ud af anstrengelserne.

Det blev 2-0 efter 36 minutter på en afslutning fra kanten af straffesparkfeltet, og selvom Blovstrød løb ind i to gule kort i anden halvleg, lykkedes det aldrig Hornbæk at komme ind i kampen for alvor.

I stedet blev det 3-0 otte minutter før tid efter et indlæg fra højre og et hovedstød forbi Daniel Ruberg.

Så en skuffende kamp for Hornbæk, der kun kan gøre det bedre næste gang. Næste opgave er en hjemmekamp mod Birkerød på tirsdag kl. 19.00.

Blovstrød-Hornbæk 3-0 (2-0)