Ny målfest på Pedella Park

image Mikkel P. scorede for tredje kamp i streg. Her header han flot Hornbæk på 5-2. Foto: Susanne Prahl
28. august 2016 kl. 17:03
Tredje sejr på stribe for førsteholdet, der besejrede Blovstrød med 5-3

Med 21 mål i de første tre kampe holder Hornbæk et snit på syv mål pr. kamp.

Heldigvis for Hornbæk har de selv scoret dobbelt så mange mål, som der er gået ind bag målmand Martin Junior, så samlet 14-7 i tre kampe er nok til de maksimale ni point og en plads i den absolutte top.

I lørdagens hjemmekamp mod nedrykkerne fra Blovstrød var Hornbæk det klart bedste hold, men man måtte endnu engang konstatere, at modstanderne ind imellem kommer lidt for let til deres scoringer.

En af dagens bedste, Kasper Vetter, åbnede scoringen efter 16 minutter, da han satte panden på et indlæg fra Felix Brun.

Blot tre minutter senere øgede Frederik Machholdt til 2-0, og denne gang var Kasper Vetter i oplæggerens rolle.

Gæsternes Marc Ljungmann reducerede for gæsterne efter 27 minutter, men Felix Brun skaffede hjemmeholdet en ny to-måls føring, da han øgede til 3-1 på et godt skud fra distancen.

Brun var på pletten igen seks minutter før pausen, da han sendte et straffespark i mål. Optakten var en flot solotur af Kasper Vetter, der først stoppede, da Blovstrøds keeper fældede ham i feltet.

I tillægstiden var der tid til endnu en reducering, da Nicolai Johansen reducerede til 4-2.

Sølle to mål i anden halvleg

Efter seks scoringer før pausen måtte tilskuerne "nøjes" med sølle to scoringer i de sidste 45 minutter. Mikkel Petersen scorede for tredje kamp i streg, da han på flotteste vis headede i mål ved forreste stolpe, inden gæsternes Martin Fanth Andersen satte punktum til 5-3 med et flot langskud.

Kasper Vetter og Mikkel Petersen løb med de fleste stemmer efter kampen, men Felix Brun gjorde også sin indflydelse gældende med to scoringer og oplæg.

Hornbæk spiller igen allerede fredag aften, hvor de kl. 18.15 møder Birkerød på udebane.

Hornbæk IF-Blovstrød IF 5-3 (4-2)
1-0 Kasper Vetter (16)
2-0 Frederik Machholdt (19)
2-1 Marc Ljungmann (27)
3-1 Felix Brun (30)
4-1 Felix Brun, str. (39)
4-2 Nicolai Johansen (45)
5-2 Mikkel Petersen (78)