image Daniel Ruberg scorede i Humlebæk. Arkivfoto: Susanne Prahl
17. september 2017 kl. 17:01
Førsteholdet tabte 2-1 i Humlebæk på en scoring i tillægstiden.

Det er lidt op ad bakke for Hornbæk i serie 2 for tiden.

Efter lørdagens 1-2 nederlag i Humlebæk er Hornbæk uden sejr i fire kampe og er placeret som tredjesidst i rækken.

Det blev en noget rodet kamp lørdag eftermiddag, hvor der kun momentvis blev vist god fodbold.

En af Hornbæks bedste på dagen, Daniel Ruberg, bragte gæsterne foran midt i første halvleg på en flot flugter, der gik i en bue over Humlebæks keeper, der blev fanget for langt ude af sit mål.

Dyrt boldtab

Den ellers velspillende Daniel Ruberg var også involveret i Humlebæks udligning, da han tabte bolden på midten af banen, midt i anden halvleg. Det straffede hjemmeholdet effektivt og udlignede til 1-1.

Mod slutningen af kampen var det Hornbæk, der tilsyneladende havde flest kræfter og også lagde pres på Humlebæk, uden dog at kunne omsætte det til scoringer.

Der var gule kort til begge mandskaber og en af hjemmeholdets spillere, Mark Jappe, indkasserede i de sidste minutter sit andet gule kort og dermed rødt kort. Udvisningen kom dog så sent, at den ikke fik nogen indflydelse på spillet.

Og i dommerens tillægstid skete så det onde for Hornbæk, der gav et unødvendigt hjørnespark væk.

Efter hjørnesparket fulgte klumpspil og forvirring, og mellem venner og fjender lykkedes det hjemmeholdet at få bolden i mål hos en sagesløs Michael Haxthausen i Hornbæks mål.

- De unge spillere mangler lidt vindermentalitet, og så taber vi lidt nemmere kampe som denne, hvor sejren kan gå til begge sider, lød det fra Hornbæks træner Steen Egesø.

Hornbæk skulle have mødt Allerød i den kommende weekend, men den kamp er flyttet til torsdag den 5. oktober.
Næste opgør for Hornbæk er således en udekamp mod Birkerød, der spilles fredag den 29. september kl. 18.30.

Humlebæk-Hornbæk 2-1 (1-1)
0-1 Daniel Ruberg (23)
1-1 Tobias Kruse (70)
2-1 Jonas Zidi (92)