image Kasper Vetter stod bag oplægget til Hornbæks udligning
Peter Clausen
04. juni 2016 kl. 21:15
Hornbæk spillede uafgjort 2-2 i Brødeskov

Brødeskov havde sølle tre point inden opgøret mod Hornbæk, der på dagen var uden Daniel Ruberg, Shawn Engvej og Martin Junior.

Hornbæk måtte påtage sig favoritrollen og fik da også det forventede første mål, da topscorer Casper Porsgaard slog til efter en halv time, efter oplæg fra Mikkel Petersen.

Hornbæk formåede dog ikke at holde fast i denne føring, for det godt kæmpende hjemmehold straffede gæsterne efter pausen, hvor de scorede to gange på ti minutter. Ved den første scoring tabte Hornbæk bolden på banens midte, og efterfølgende var der ikke tjek på markeringerne foran mål.

Kort efter gik det galt igen, da der ikke blev sparket væk i tide i Hornbæks bageste rækker, og så måtte den vikarierende keeper, Niels Christian Linde, igen kapitulere.

Mod slutningen fik Nicolai Stevns udlignet til slutresultatet 2-2 efter fint oplæg fra Kasper Vetter, men tilbage stod en noget skuffende indsats, hvor man ikke rigtig kunne indvende så meget mod resultatet.

Mikkel Petersen havde en chance for at afgøre kampen i de sidste sekunder, men det blev ved 2-2. Med to runder tilbage er Hornbæk nummer fem med 15 point.
På lørdag kl. 14.00 kommer Allerød på besøg i forårets sidste hjemmekamp.

Brødeskov-Hornbæk 2-2 (0-1)
0-1 Casper Porsgaard (28)