Sikker 5-0 sejr til Hornbæk

image Hornbæk var i hopla lørdag eftermiddag, da Snekkersten blev besejret med hele 5-0. De tre blå-hvide Hornbæk-spillere er fra venstre Elias Memborg, Casper Porsgaard og Sebastian Hayn. Foto: Susanne Prahl.
09. maj 2022 kl. 23:15
Hornbæk vandt overraskende med hele 5-0 over rækkens nummer to fra Snekkersten
Hornbæks serie 3 mandskab viste fin form, da sæsonens første hjemmekamp blev spillet lørdag eftermiddag i det dejlige forårsvejr.
Efter de første målløse 45 minutter kunne de mange tilskuere på sidelinjen glæde sig over en særdeles underholdende anden halvleg, hvor Hornbæk-spillerne for alvor fik hul på bylden.
I første halvleg havde Hornbæk en stribe gode chancer, men det kneb med kvaliteten i afslutningerne. Det blev meget bedre efter pausen, og Tino Nielsen lagde ud i det 58. minut, da han først tæmmede bolden og dernæst hamrende den ind i det ene målhjørne efter fint oplæg fra Nikolaj Falkenberg.
Den næste scoring var også flot, da Rasmus Dines udnyttede det fine forarbejde af Casper Porsgaard. Snekkersten havde kort efter en af deres få chancer i kampen, men Magnus Svinggaard i målet sørgede for at holde buret rent for anden kamp i træk. Mads Jørgensen ramte stolpen hos Snekkersten, inden det endelig blev 3-0, da Casper Porsgaard scorede på et straffespark, begået imod Sebastian Hayn.
Nu var Hornbæk i cruise control, og i de sidste fem minutter blev det både 4-0 og 5-0. Malthe Prahl følte flot bolden ind i det fjerne målhjørne til 4-0, mens det var Sebastian Hayn, der sluttede af med en flot afslutning fra distancen til slutresultatet 5-0.
Meget flot spil
Hornbæk-spillerne viste mange gode takter denne lørdag, og det ser ud til, at mandskabet er på rette vej efter et lidt tungt 2021. Træner Kasper Jensen har tilsyneladende fået troen tilbage hos spillerne, der leverede varen denne lørdag. En af de nye hos Hornbæk, Thomas Raun, der har en fortid i blandt andet Silkeborg, måtte udgå skadet efter blot ni minutter, men bredden er lige nu fin i truppen. Sebastian Hayn der erstattede Raun tidligt i kampen var således en af Hornbæks bedste og løb med de fleste stemmer i omklædningsrummet. Kristian Dines, Mikael Juellund og Elias Memborg var de øvrige stemmeslugere.
Hornbæk skal i aktion igen allerede tirsdag aften, når Melby kommer på besøg på Pedella Park kl. 19.00. Tirsdagens modstander har på femtepladsen et point mindre end Hornbæk på fjerdepladsen. Vejby-Tisvilde er sikker etter med Snekkersten som toer og Skævinge på tredjepladsen.