Skuffelse i Skævinge

image 1-1 var et skuffende resultat for Hornbæk
05. maj 2016 kl. 10:43
Med uafgjort 1-1 skuffede førsteholdet i Skævinge

Den fremrykkede pinsekamp i Skævinge tirsdag aften endte uafgjort 1-1, og dermed fik hjemmeholdet sæsonens første point.

Umiddelbart var det et skuffende resultat for Hornbæk, der som tophold i rækken ikke burde sætte point til mod nummer sjok i rækken.

Men det altid godt kæmpende Skævinge-mandskab leverede en imponerende arbejdsindsats og fortjente nok det ene point mod et Hornbæk-mandskab, der ikke ramte dagen på den helt umulige bane.

Anfører Casper Porsgaard bragte ellers Hornbæk foran efter 18 minutter på et straffespark, begået imod ham selv.

Skævinge udlignede i starten af anden halvleg i en situation, hvor deres imponerende energi blev belønnet.

Hornbæk havde muligheder for at komme tilbage på sejrskurs, men det var ikke helt skævt, at kampen endte 1-1.

Hornbæk måtte på dagen undvære de skadede Michael Jørgensen og Alan Olewnik, og opgøret i Skævinge udløste flere skader, idet både Mikkel P og Kasper Vetter måtte udgå undervejs.

Næste opgave er lørdagens lokalopgør mod Hellebæk. Kampstart kl. 14.00 på Pedella Park.

Skævinge - Hornbæk  1-1 (0-1)
0-1 Casper Porsgaard (18)
1-1 Anders Thomsen (54)
Gult kort til Mikkel P. (76) og Mikkel Silldorff (90)