Solid sejr i Hundested

image Casper Porsgaard fik comeback i de sidste ti minutter i Hundested. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
02. maj 2022 kl. 22:40
Hornbæks serie 3 mandskab fik forårets første sejr efter 9-0 i Hundested.
Efter en tung forårsstart med klare nederlag i Gilleleje og Vejby, kom Hornbæk tilbage mod Hundested i holdets tredje udekamp på stribe.
Hornbæk sejrede med hele 9-0 efter en ensidig forestilling, hvor Hornbæk-spillerne fik tanket masser af tiltrængt selvtillid efter de to seneste nederlag.
Hundested er næstsidst i rækken med bare to point, så den store sejr var selvfølgelig på en lidt billig baggrund, men gæsterne fortjener alligevel masser af ros for en koncentreret indsats i det dejlige forårsvejr lørdag eftermiddag.
Der gik 20 minutter før Hornbæk fik hul på bylden. Forinden havde både Tino Nielsen og Malthe Prahl ramt overliggeren bag Hundesteds travle målmand. Den første scoring blev headet i mål af Mikael Juellund efter Malthe Prahls fine frispark til forreste stolpe.
Tre minutter senere øgede Malthe Prahl selv til 2-0 efter fint forarbejde af Jonatan Wolf og Elias Memborg, Efter yderligere tre minutter blev det 3-0 på et straffespark sat sikkert ind af Tino Nielsen og begået imod Mads Jørgensen, der blev spillet fint fri af Malthe Prahl.
Hornbæk var nu for alvor i omdrejninger, og 4-0 fulgte hurtigt efter, fint forarbejde af Hornbæks bedste, Elias Memborg, og sikkert sat ind af Malthe Prahl.
Kristian Dines assisterede med et fint forarbejde til 5-0 scoringen, da Mads Jørgensen løftede den fornemt over en sagesløs Hundested-keeper.
Hornbæks dominans fortsatte
Der var masser af spilletid til alle 14 Hornbæk-spillere, og dominansen fortsatte i de sidste 45 minutter. Mads Jørgensen øgede til 6-0 efter en god stikning fra Tino Nielsen, og bare to minutter efter blev det 7-0, da veteranen Shawn Engvej med en kælen yderside udnyttede et godt indlæg fra Elias Memborg.
Jonatan Wolf øgede til 8-0 på endnu et straffespark, inden Tino Nielsen sluttede af med scoring til 9-0 på en fin soloaktion.
Træner Kasper Jensen  glædede sig selvfølgelig over sin første sejr med holdet men også over det fine spil fra holdet. Elias Memborg løb med de fleste stemmer i omklædningsrummet men godkendte indsatser fra alle mand.
Hornbæk er nummer fem med 21 point. Efter tre udeklampe på stribe er det nu tid til hele fire hjemmekampe i streg. Den første spilles på lørdag kl. 14.00, når rækkens nummer to Snekkersten kommer på besøg.