image Der var ofte trængsel foran Allerøds mål. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
12. juni 2016 kl. 14:48
Forårets sidste hjemmekamp i serie 2 endte 1-1 mod Allerød

Forårets sidste hjemmekamp i serie 2, lørdag eftermiddag mod Allerød, sluttede uafgjort 1-1.

Kampen blev et ganske godt spejlbillede af Hornbæks forårssæson, ind imellem ganske godt spil der dog alt for sjældent førte til noget brugbart. Hornbæk havde især efter pausen et overtag i spil og chancer, men der blev brændt flittigt foran mål.

I slutningen af første halvleg løb Hornbæk ind i to gule kort, så hjemmeholdet måtte spille ni mod 11 i næsten ti minutter. Undertalsperioden forhindrede dog ikke Kasper Vetter i at bringe Hornbæk i front fem minutter efter pausen. Vetter tog sagen i egen hånd, og efter et par gode træk på tværs, afsluttede han perfekt.

Efter scoringen fik Hornbæk deres bedste periode i kampen, men en række store chancer blev brændt. Og så kunne Allerød i stedet udligne et kvarter før tid på et straffespark, angiveligt begået af målmand Daniel Ruberg.

Hornbæk har hidtil kun tabt to kampe i foråret, til Hellebæk og Ølstykke, men når man ikke vinder et opgør som det mod Allerød, har man en ganske god forklaring på, at det kun bliver til en midterplacering i dette forår.

Det må kunne blive bedre, når det går løs efter sommerferien. Sidste kamp i denne sæson spilles på lørdag kl. 15.30, hvor det gælder udekampen mod Dalby, hvis nedrykning allerede er en realitet.

Hornbæk - Allerød  1-1 (0-0)
1-0 Kasper Vetter (50)
1-1 straffe (75)
Gule kort til Michael Jørgensen (44) og Casper Porsgaard (45).