Tilbage på sporet

image Karl Emil Ellehauge scorede målet i 1-1 kampen mod Bagsværd. Foto: Susane Prahl.
Peter Clausen
13. september 2019 kl. 16:43
Hornbæk spillede uafgjort 1-1 i en tæt kamp mod Bagsværd.
Efter forrige uges 0-4 nederlag til Humlebæk kom Hornbæk tilbage på sporet i lørdagens hjemmekamp mod Bagsværd.

Det var gæsterne, der havde de fleste chancer i første halvleg, men det var Hornbæk, der kom først på tavlen, da Karl Emil Ellehauge scorede efter 33 minutters spil. Han afsluttede en fin solotur med en afslutning fra en spids vinkel.

Hornbæk kunne være godt tilfreds med pauseføring på 1-0, for det var gæsterne, der havde domineret i de første 45 minutter.

Derfor var det heller ikke helt misvisende, at Bagsværd fik udlignet i det 54. minut.

Pause gav kampånd

Om det var denne udligning, der havde positiv indvirkning på hjemmeholdet er uvist, men ingen tvivl om at Hornbæk kom meget bedre med i kampen i de sidste 45 minutter.

Spillerne leverede masser af fight og vilje, og som halvlegen skred frem, fik Hornbæk etableret et overtag.

Midt i halvlegen måtte Hornbæk-keeper Magnus Svinggaard dog levere en superredning efter en stor Bagsværd-chance, men ellers var det Hornbæk, der sluttede kampen bedst.

Nicolai Stevns, Mikael Juellund-Sørensen, Karl Emil Ellehauge, Malte Prahl og Casper Porsgaard havde alle muligheder for at score, men det blev ved 1-1, og det var nok ganske passende.

Næste opgave for Hornbæk er udekampen mod Hellebæk på lørdag kl. 16.00.

Efter fire runder har fem hold i toppen af rækken alle ni point. Hornbæk er otter med fem point. Hellebæk er et af holdene på ni point efter tre sejre i de første fire kampe.