image Malthe Emil Prahl med bolden inden tordenvejret startede i Værløse. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
27. maj 2018 kl. 19:27
Førsteholdets kamp i Værløse lørdag eftermiddag blev afbrudt på grund af tordenvejr. Ny kamp spilles 4. juni.
Af hensyn til sikkerheden for aktørerne valgte dommer Deniz Karter at afbryde lørdagens serie 2 kamp mellem Værløse og Hornbæk.
Ved stillingen 2-0 til hjemmeholdet blev kampen afbrudt fem minutter efter pausen, da et uvejr med lyn, torden og kraftig regn trak ind over Værløse Stadion.

Hornbæk startede bedst

Gæsterne startede kampen bedst og tilspillede sig flere gode chancer til blandt andet Mikkel Petersen og Karl Emil Ellehauge.

Chancerne blev ikke udnyttet, og mod slutningen af første halvleg kom hjemmeholdet i gang for alvor. Og otte minutter før pausen kom Værløse også i front.

Et godt gennemspillet angreb blev afsluttet af Mathias Pedersen.

Anden halvleg blev indledt på den værst tænkelige måde for Hornbæk med et gult kort til Casper Porsgaard og Værløse-scoring til 2-0, sat ind af kampen bedste spiller, Sean Rasmussen, der kunne se sit fine skud fra distancen gå i mål via den ene målstolpe.

Kort efter blev kampen så afbrudt, og en helt ny kamp venter så mandag den 4. juni.

Hornbæk er tredjesidst og med fire nedrykkere skal der et mindre mirakel til at undgå nedrykning til serie 3.

- Vi må erkende, at vi i øjeblikket ikke har niveau til serie 2, lød det ærligt fra træner Steen Egesø.

Hornbæks næste opgave, udover hængepartiet mod Værløse, er en hjemmekamp mod topholdet Hørsholm. Den kamp spilles på Pedella Park på fredag kl. 19.00.