Tre på stribe for Hornbæk

image Anfører Casper Porsgaard var en af de fremtrædende spillere, da topholdet vandt med 5-2 i Espergærde. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
25. april 2019 kl. 20:44
Hornbæk vandt med 5-2 over Espergærde og sidder sikkert på førstepladsen i Serie 3.
Hornbæk fortsatte de fine takter i lørdagens udekamp mod Espergærdes andethold. For tredje gang på stribe kunne Hornbæks tophold trække sig tilbage med en komfortabel sejr, denne gang på 5-2.
Det betyder, at Hornbæk fortsat indtager en sikker førsteplads, fire point foran Lundtofte på andenpladsen og hele otte point foran Brede på tredjepladsen. To hold rykker op.

Pokalsemifinale onsdag

Kampens bedste spiller, Hornbæks Christian Nielsen, åbnede scoringen efter en halv time, da han satte hovedet på et fint hjørnespark fra anfører Casper Porsgaard. To minutter senere gjorde anføreren det selv til 2-0, men hjemmeholdet, der er placeret midt i rækken, fik nyt håb, da de reducerede til pausestillingen 1-2.

Christian Nielsen øgede til 3-1 kort efter pausen, da han fik god plads foran mål efter endnu et fint hjørnespark fra anfører Porsgaard. Daniel Ruberg øgede til 4-1, og selvom hjemmeholdet fik reduceret til 2-4, havde Hornbæk kontrol på kampen, og i det sidste minut satte Mikael Juellund punktum, da han scorede til 5-2 efter en fin solotur.

Som nævnt stjal Christian Nielsen de fleste stemmer i omklædningsrummet efter kampen, men generelt en godkendt indsats af topholdet, der nu har 13 sejre i sæsonens 14 kampe.
Næste opgave i serie 3 er en hjemmekamp mod midterholdet Hareskov, på lørdag kl. 14.00.

Forinden spiller Hornbæk semifinale i Seriepokalen. Det sker onsdag klokken 18.30 på Pedella Park i Hornbæk, hvor modstanderen er Solrød FC.