Tre point der lunede

image Jubel efter Felix har sendt bolden i kassen fra omkring 40 meter. Foto: Susanne Prahl
26. april 2017 kl. 11:24
Førsteholdet sikrede sig forårets første sejr efter 2-1 over Birkerød på en kold aften

Der var rift om pladserne under de store parasoller ved grillen, da Hornbæk havde besøg af Birkerød på en kold og våd "forårsaften".

Som kompensation for det dårlige vejr fik de trofaste fremmødte en hjemmesejr at varme sig på - Hornbæks første i dette forår.

Efter uafgjort mod Allerød og nederlag til Blovstrød viste Hornbæks spillere, at de var opsatte på at få alle tre point denne aften. Det startede ellers lidt dumt for Hornbæk med et gult kort til 200-kamp jubilaren Mikael Juellund Sørensen efter 10 minutter, men trods undertal kom hjemmeholdet i front seks minutter senere, da Mikkel Petersen afsluttede sikkert, alene med Birkerøds målmand Magnus Høgh Petersen. Det flotte forarbejde og assist kom fra en af kampens bedste spillere, Felix Brun.

Målscorer Mikkel Petersen, kom seks minutter senere i fokus i den anden ende af banen, da han begik straffespark. Birkerøds Alexander Frost-Rasmussen udlignede til 1-1.

Kampens højdepunkt fulgte efter 36 minutter, da Felix Brun viste endnu en prøve på sit talent. Fra omkring 40 meter sendte han bolden i mål, over en strandet Birkerød-keeper, der ikke nåede tilbage i målet. En meget flot scoring, der sjældent ses på dette niveau.

En rodet anden halvleg

I de sidste 45 minutter viste Hornbæks spillere stor vilje til at holde føringen og sikre sig forårets første sejr, men det blev en lidt rodet halvleg på den regntunge bane med fem advarsler, heraf tre til gæsterne. Hornbæks Mikael Juellund Sørensen fik sit andet gule kort efter 62 minutter og måtte således tidligt i bad. Hans flotte 200-kamp jubilæum vil blive markeret ved næste hjemmekamp.

Begge hold havde muligheder for flere mål, men det blev ved 2-1 og tre point til Hornbæk, som konsoliderer fjerdepladsen, og man har fortsat kontakt til de to foranliggende, Frederiksværk og Hundested, mens Snekkersten fortsat sidder solidt på førstepladsen.

Alle viste vilje, men ekstra ros til Felix Brun, Shawn Engvej og målmand Daniel Ruberg, som alle gjorde en forskel. Næste opgave er endnu en hjemmekamp på tirsdag den 2. maj kl. 19.00, hvor Hundested kommer på besøg.

Hornbæk-Birkerød  2-1 (2-1)
1-0 Mikkel Petersen (16)
1-1 Alexander Frost-Rasmussen, str. (22)
2-1 Felix Brun (36)
Tre advarsler (heraf to til Sørensen) til Hornbæk og fire til Birkerød.