Tredje sejr på stribe

image Anføreren spillede førsteholdskamp nummer 250 mod Espergærde. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
03. september 2018 kl. 22:23
Hornbæk vandt med 4-3 over Espergærde og har maksimumpoint efter tre kampe. Andetholdet spillede 0-0 mod Gurre.
Tre kampe, tre sejre. Bedre kan det jo ikke gøres, men spillemæssigt var det knapt så overbevisende, da Hornbæk på egen bane besejrede Espergærdes andethold med 4-3.
Hornbæk fik en ønskestart og kom foran med 1-0 i det fjerde minut, da Daniel Ruberg udnyttede en løs chance.

Det fortsatte positivt for hjemmeholdet, da Kristian Dines øgede til 2-0 et kvarter senere. Chancen opstod efter flot bandespil med Daniel Ruberg, og scoringen var Dines' første for Hornbæk.

Oliver Holm reducerede for Espergærde fire minutter senere, men Hornbæk kunne gå til pause med en to-målsføring, da Malthe Prahl var på pletten efter et fint indlæg fra anfører Casper Porsgaard, der spillede sin førsteholdskamp nummer 250 for Hornbæk.

God fight af Espergærde

Samme Malthe Prahl skabte en stor mulighed for Mikael Juellund-Sørensen i starten af anden halvleg, men istedet for scoring af hjemmeholdet, chokerede Espergærde med to hurtige scoringer i den anden ende.

Først reducerede Malthe Holm til 3-2, og få minutter senere blev det 3-3 ved Jeppe Ritter.

Hornbæk-mandskabet gjorde det lidt for ofte svært for sig selv med for mange boldtab og for stor passivitet.

I slutfasen fik hjemmeholdet dog sat trumf på. Først brændte topscorer Malthe Prahl en stor mulighed, men med ti minutter igen lykkedes det samme Malthe Prahl at afgøre kampen, da han var på pletten ved bageste stolpe, efter godt forarbejde af Mikael Juellund.

Med sejren har Hornbæk maksimumpoint, sammen med fire andre mandskaber. Rækken er nærmest delt på midten, for i bunden er der fem hold helt uden point. Og det er tre af disse mandskaber, som Hornbæk har mødt hidtil. Nu følger en stribe kampe, hvor man må forvente endnu mere modstand.

Den første er en udekamp mod Hareskov på lørdag kl. 13.00.

Forinden spiller Hornbæk hjemmekamp mod serie 2 holdet Birkerød i den såkaldte Seriepokal. Det sker tirsdag kl. 18.00.
Atter point til andetholdet
Andetholdet i serie 4 er fortsat ubesejret. Lørdag eftermiddag var topholdet Gurre på besøg, og for første gang i denne sæson satte topholdet point til efter en målløs kamp. Hornbæks oprykkere er ubesejret efter tre kampe og er placeret på fjerdepladsen.