Tung tirsdag i Allerød

image Casper Porsgaard (23) var tæt på at reducere i de sidste minutter. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
26. april 2021 kl. 21:54
Hornbæk tabte 0-5 efter forfærdelig første halvleg
Hornbæks serie 2 mandskab har ikke de bedste erfaringer med hverdags-kampe,  og det blev der sat en streg under tirsdag aften i Allerød.
Hjemmeholdet, der inden kampen var noteret for fem point mindre end Hornbæk, satte gæsterne på plads med fem scoringer i de første 36 minutter.
De første to scoringer kom efter kostbare forsvarsfejl, der gjorde det nemt for Allerød, og efter den start var det som om alt gik galt for det unge Hornbæk-mandskab i den resterende del af halvlegen. Allerød lykkedes med stort set alt og kunne gå til pause med en føring på hele 5-0. Allerøds afventende taktik med hurtige kontraangreb lykkedes rigtigt godt, og man frygtede for Hornbæk, hver gang hjemmeholdet angreb. Målet blev denne aften passet af rutinerede Martin Junior, men han kunne ikke stille meget op ved de fem scoringer.
Oprejsning efter pausen
En anden af de få rutinerede spillere på holdet, Kristian Dines, måtte udgå skadet allerede midt i første halvleg, men kort efter pausen blev holdet tilført lidt tiltrængt rutine, da Casper Porsgaard fik forårsdebut. Efter en god pausesnak rejste Hornbæk-holdet sig fornemt i de sidste 45 minutter og havde pæne chancer til at reducere, dog uden held.
En underlig kamp, der hurtigt blev afgjort, men hvor det sejrende hold faktisk ikke imponerede spillemæssigt. Til gengæld havde de på dagen en imponerende effektivitet i offensiven. Hos Hornbæk kan første halvleg arkiveres lodret, mens spillerne viste tiltrængt moral efter pausen. Udover Kristian Dines måtte Malthe Prahl også udgå med en skade, så det er noget uvist, hvordan Hornbæk stiller op, når Vejby-Tisvilde kommer på besøg lørdag eftermiddag kl. 14.00, formentlig fortsat uden publikum på sidelinjen.