Uafgjort i sæsonpremiere

image Martin Junior Christensen var tilbage på Hornbæks førstehold i sæsonpremieren mod Slangerup, der endte uafgjort 1-1. Foto: Susanne Prahl.
23. august 2020 kl. 20:20
Hornbæk åbnede den nye sæson med 1-1 mod Slangerup

Med bagende, høje temperaturer og en hård bane var forholdene ikke de bedste, da den nye fodboldsæson blev indledt lørdag eftermiddag.

Hornbæk havde besøg af oprykkerne fra Slangerup, og indstillingen hos spillerne fejlede ikke noget. Ind imellem lykkedes det bare ikke helt, og det var nok en naturlig konsekvens af den lange kamppause og de vanskelige forhold.

Gæsterne kom foran efter 16 minutter efter en fejl på midten af banen, der kom til at koste. Udligningen kom helt fortjent kort efter pausen, da Mikkel Petersen brød igennem i venstre side og fik dirigeret bolden i mål.

Kampen bød på chancer til flere scoringer, men det blev ved 1-1, og det var nok ikke helt forkert. I forhold til Hornbæks seneste turneringskamp for knapt ti måneder siden var der seks ændringer på holdet. Der var debut til to unge spillere, 20-årige Mikkel Anberg og den kun 16-årige Mikkel Ekstrand-Olsen. Og endvidere et gensyn med med Kristian Dines, Martin Junior. Felix Brun og Mads Kok Jørgensen.

Hornbæk spiller igen på lørdag, hvor det kl. 11.00 gælder udekampen mod Brødeskov.