Menu

Årgang 05/06 - Drenge

05/06 er et breddefodboldtilbud med to ugentlige træninger. 

 

Vi er et bruttoantal på 25 friske teenagere, hvoraf en håndfuld er på efterskole i 2021/22. Drengene er godt sammentømret og fungerer fantastisk socialt; der er altid højt humør til træning, og drengene er lydhøre og stræber efter at blive bedre. Der bliver gået til makronerne; ikke mindst når der er noget på højkant. Fodbolddrenge i den alder eeeeeelsker at konkurrere — om det så er i den klassiske indledende øvelse “firkant med to i midt”, til boldstafetter, ved afslutninger eller i den afsluttende kamp om, hvem der tager materialerne med tilbage til boldskuret. 

 

Niveauet er forholdsvis homogent, trods det faktum at flere tidligere elitespillere indgår på holdet. De har typisk haft nogle års ophold i FCH, hvor de enten er sorteret fra i det hårde game eller selv er stået af ræset for at joine de gamle gutter og genfinde den ægte spilleglæde. Vi har også sagt “velkommen tilbage” til en håndfuld drenge, der har holdt 2-3 års pause fra fodbold — ja, de kunne ganske enkelt ikke undvære sammenholdet!

 

Vi plejer at tage på en årlig pinsetur, »Lions Cup« i Kalundborg, sammen med resten af ungdomsholdene, men det har som så meget andet måtte udskydes de sidste par år pga. Covid. Vi er klar igen i 2022, og hvis alt flasker sig kan en udlandstur også blive en realitet i påskedagene.  

 

Trænerteamet består af loyale klubmennesker, der også har sin daglige gang på senior- og oldboysholdet. Det matcher perfekt til, at 05/06-holdet er næste generation, der skal sluses ind i seniortilværelsen. 

Luk